Стар клуб - фитнес и спа

Фитнес

Because FIT is the new RICH
 

Точно така-Да си богат, означава да си във форма! Искате перфектно тяло или просто желаете да сте в кондиция? Независимо от целта, ние ще ви помогнем. С тренировка във фитнес зала или на открито, нашият фитнес инструктор ще създаде програма, изработена специално за вас- съобразно иднивидуалните нужди на тялото. Тя може да включва тренировка с тежести, функционални упражнения със собствената тежест на тялото- на открито или в зала, упражнения във вода, йога и т.н. Нашият подход се основава на комплексни упражнения за цялото тяло, които развиват функционалните възможности на организма и ни поддържат в здравословна форма и килограми. Фитнесът не означава „МУСКУЛИ“, фитнесът означава „ЗДРАВЕ“.


ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР

Защо да използвам персонален треньор?
Ролята на треньора:
 1. Да ви „отведе“ от формата, в която се в момента-до формата, в която искате да бъдете.
 2. Да ви мотивира!
 3. Да направи тренировката—НАЙ-ДОБРАТА ЧАСТ ОТ ВАШИЯ ДЕН!
 
Ако някоя от следните причини се отнася и до вас- не губете време, намерете си треньор.
 • Нямам достатъчно време за упражнения.
 • Не харесвам тялото, което виждам в огледалото.
 • Искам да започна сериозни тренировки, но просто не зная какво да правя в залата.
 • Трябва да сваля няколко сантиметра от обиколката.
 • Чувствам се винаги изморен и нямам енергията, която имах преди.
 • Не съм сигурен с какво точно трябва да се храня. Всеки ми дава съвети, но никой от тях не помага.
 • Искам да кача мускулна маса без да взимам вредни хранителни добавки
 • Докторът ме посъветва да коригирам стойката си, тъй като имам болки в гърба или гръбначно изкривяване.
 

ЦЯЛОСТНА ПРОГРАМА  “NEW ME”

Нашата цел не е поредната продадена карта. Нашата цел е да създадем нов начин на живот чрез методите на Холистичния подход за Хранене, Движение и Почивка и хармонично развитие на ТЯЛО-ДУХ-МИСЪЛ .
Ключът към здравето , това са физическата активност, правилното хранене и     целенасочената почивка. Когато работим много ни трябва и истински релакс. Когато тренираме постоянно, тялото възстановява загубената енергия до изходното ниво, плюс допълнителни 30 %, които ни карат да се чувстваме свръх заредени с енергия след 24 часа. Когато тялото влезе в този режим, умората остава на заден план. Шефът ви ще бъде удивен от вашата работоспособност, близките ви ще се чудят на ентусиазма ви, а ако вие сте началника-горките подчинениJ
 
Тъй кто ние залагаме на холистичния подход към човешкото тяло, нашият екип от специалисти ще създаде програма, която ще ви даде правилните физически упражнения, хранителен режим и умствени и духовни техники под формата на йога, медитация . Този подход ще ви даде възможност да промените цялостното си отношение към живота, както и да придобиете нови умения за самоусъвършенстване и самодисциплина. 
От своя страна хранитения режим е изключително важен и не езадължително да бъде скъпoструващ. Храната е нашето лекарство, но каква да бъде дозата? Това ще ви каже нашият специалист по хранене.
За повече информация се обърнете към нас в StarClub.